Hargitafürdő örökzöld szívében!

Hargitafürdő 1350 tengerszint feletti magasságban fekszik. Nevét nagyszámú borvízforrásainak és büdösgödreinek (mofetta) köszönheti.

Isten hozta a János Panzióban!

A János Panzió örökzöld fenyvesek között, Hargitafürdő szívében, a központtól 250 m-re található, az Ozone Hotel felé vezető úton. A panzió 3 margarétás besorolású, korszerűsített épülete összesen ötven fő befogadására alkalmas. A János Panzió tökéletes helyszínt biztosít a pihenni, kikapcsolódni, sportolni vágyó turisták számára, de kisebb rendezvények – konferenciák, találkozók, ünnepségek, táborok – esetén is ideális választás lehet. Személyzetünk gondosan figyel arra, hogy nálunk vendégszeretetben, kiemelt figyelemben és törődésben részesüljön.

Áraink

Felnőtt

i

120 ron

/ fő / éjszaka

Gyerekek

0-3 év között

0 ron

ingyenes

Gyerekek

3-13 év között

80 ron

/ fő / éjszaka

Gyerekek

14-18 év között

120 ron

/ fő / éjszaka

Szállás

A János Panzió 19 szobával rendelkezik, ebből 10 háromágyas, 5 pótággyal bővíthető szoba, 9 kétágyas szoba – ebből kettő franciaágyas szoba. Mindenik szobából szép kilátás nyílik az üdülőtelepre és környékére. A szobák rendelkeznek saját fürdőszobával, hűtővel, televízióval, ingyenesen használható vezeték nélküli internettel (Wi-Fi), hajszárítóval stb.


* Kérjük, kisállatait ne hozza magával!
** Amennyiben nem zártkörű rendezvényről van szó, megkérjük, 23 óra után és 8 óra előtt legyenek tisztelettel a többi szállóvendég pihenésére

Étkező

A panzió étkezője 50 fő befogadására alkalmas. Csoportok esetén előzetes egyeztetéssel az étkezést cateringes céggel oldjuk meg, akár teljes panziós ellátásban. 

Ha egyedül vagy csak néhány ember társaságában érkezik hozzánk, ingyenesen használhatja a panzió teljesen felszerelt konyháját vagy ellátogathat a közeli éttermek bármelyikébe. Az udvaron hús-sütési, grillezési lehetőség is van.

Kültéri dézsa

Különösen télen egyedülálló élményt nyújthat kinti dézsánk, amely a térségben gyakorta tapasztalt cudar időjárási viszonyok ellenére is élvezhető. A meleg víz és a havas táj látványa olyan együttes hatással bír, amely minden bizonnyal feledhetetlen élményben részesíti.


* A dézsa használatának szándékát előzetesen jelezze a recepción!

Kültéri szauna

A János Panzió kültéri szaunája felejthetetlen élményt nyújt a pihenni vágyóknak.


* A szauna használatának szándékát előzetesen jelezze a recepción!

Játszótér

A panzió területén játszótér is található, ahol minden korosztályú gyermek megtalálhatja a kedvére való szórakozási lehetőséget. A játszótér korszerűen felszerelt, elemei akácfából készültek.


* A panzió nem vállal felelősséget a játszótéren történő balesetekért. A játszótér használatát kizárólag szülői felügyelet alatt javasoljuk!

Kikapcsolódási lehetőségek

Akik úgy döntenek, hogy időt töltenek Hargita fūrdön, biztosak lehetnek benne, hogy nem fognak unatkozni egyetlen egy percig sem.

Cím

Miearcurea Ciuc, Jud. Harghita

Jöjjön pihenni

Hívjon minket a következő telefonszámokon:

+40 740 064270, +40 745 175751

Hívjon foglalásért

Küldjön egy e-mailt a következő címre

[email protected]

Írjon nekünk, ha bármilyen kérdése van